Liam Gallagher peruutti Ilosaarirockin keikkansa – tällä hetkellä päivän pääesintyjänä Antti Tuisku

Korvaavaa esiintyjää haetaan.

Liam Gallagherin esiintyminen Ilosaarirockissa peruuntui. Oasis-solistin oli määrä esiintyä Ilosaarirockin päätähtenä ensi perjantaina.

Asiasta kertoi Ilosaarirock sosiaalisen median kanavillaan.

”Brittiläinen muusikko Liam Gallagher on joutunut perumaan keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa. Gallagherin lääkäri on määrännyt laulajan laulu- ja puhekieltoon. Tämän takia Gallagher joutuu perumaan tulevat keikkansa, mukaan lukien esiintymisensä Ilosaarirockissa. Liam Gallagherin oli tarkoitus esiintyä Ilosaarirockissa perjantaina 15. heinäkuuta”, Ilosaarirockin sivuilla kerrottiin.

”Todella harmillinen uutinen meille kaikille, mutta erityisesti Gallagherin faneille, jotka ovat keikkaa kovasti odottaneet. Meillä on nyt kaikki verkot vesillä ja töitä tehdään yötä päivää, koska Ilosaarirockin ohjelma tulee tästä peruuntumisesta johtuen täydentymään vielä yhdellä nimellä”, totesi Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Tällä hetkellä Ilosaarirockin perjantain viimeinen esiintyjä on Antti Tuisku, mutta Gallgherin korvaajaa haetaan kissojen ja koirien kanssa.

Lisää luettavaa