Lieminen sai potkut Nightwishinkin lämmittelijänä toimineesta Lähiöbotox-yhtyeestä: ”Tieto tuli puun takaa ja yllätti täysin”

Lähiöbotoxissa henkilöstömuutoksia.

21.03.2023

Lähiöbotox-yhtyeen Lieminen kertoi Instagramissa saaneensa potkut bändistä.

”Sain viime viikolla kuulla Lähiöbotoxilta, että mut on erotettu yhtyeestä. Ilmotusluonteinen tieto tuli puun takaa ja yllätti täysin. Olimme viime aikoina miettineet uusia tapoja toimia tuottavammin, ja meillä oli niissä eriäviä näkemyksiä. Olisin toivonut edes jonkunköistä keskustelua aiheesta, mutta bändi ei tätä selvästi halunnut”, Lieminen kertoo ja jatkaa:

”Perustin Lähiöbotoxin vuonna 2018. En olisi sillon uskonut, että taival loppuu näin. Toivon heille kaikkea hyvää valitsemallaan polulla.”

Musiikin tekeminen ei kuitenkaan tähän lopu.

”Olen soittanut viime aikoina kitaraa enemmän kuin vuosiin. Oon ollu tuottelias myös biisien kirjoitushommissa. Koen, että mulla on just nyt paljon annettavaa rockmusiikille, ja siks halu tehdä musaa bändien kanssa on suuri. Ilokseni voinkin kertoa, että tästä tapahtumasta motivoituneena ollaan päätetty laittaa uusi bändi pystyyn Heaven ´n’ Hell -yhtyeen alkuperäisen laulajan, Tom Henrikssonin kanssa.”

Lähiöbotox esiintyi viime keväänä Nightwishin lämppärinä, ja rap metal -yhtyeen noste on ollut jatkuvasti ylöspäin. Tänäkin kesänä yhtyeen on määrä esiintyä Nightwishin lämmittelijänä Kiteellä ja Vaasassa sekä muutamilla festivaaleilla. Vielä ei ole tiedossa, miten Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa), Hanad Hassan (Dosdela), Liemisen veli Harto Haukkaluoma sekä Lighthouse Projectista tutut Lauri Ojala ja Samuli Peurala aikovat jatkaa yhtyeen kanssa.

Katso päivitys videon alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön TÄÄL ON LIEMINEN! (@lieminen) jakama julkaisu

Lisää luettavaa