Limp Bizkit, The Prodigy ja Cypress Hill saapuvat Provinssiin

Ensimmäiset artistit julki, early bird -liput myynnissä.

11.12.2018

Viime kesänä 40-vuotisjuhlaansa viettänyt Provinssi järjestetään jälleen juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 27.–29. kesäkuuta. Ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset on nyt julkistettu ja early bird -lippujen myynti alkanut.

Edellisen kerran Suomessa 2013 käynyt Limp Bizkit nähdään Provinssissa. Yhdysvaltalaiskokoonpano on yksi nu metalin ikoneista ja tunnetaan hiteistään, kuten Take a Look Around, Rollin’ ja coveristaan Behind Blue Eyes. Fred Durstin johtama yhtyeen uuden albumin on määrä ilmestyä ensi vuonna.

Viime kesän Weekendissä esiintynyt ja No Tourists -albumin juuri julkaissut The Prodigy saapuu Seinäjoelle. Big beat -konkari muistetaan klassikoistaan, kuten Firestarter, Voodoo People ja Smack My Bitch Up.

Cypress Hill katkaisi kahdeksan vuoden levytystauon julkaisemalla uransa kenties huuruisimman albumin Elephants on Acid. Uusien kappaleiden lisäksi Provinssissa kuultaneen hiphop-kivijalkoja, kuten Insane in the Brain ja How I Could Just Kill a Man.

Muut ulkomaiset kiinnitykset ovat metalcore-suuruus Bring Me the Horizon, folkpunkkarit Flogging Molly, juuri Helsingin jäähallissa vieraillut Lamb of God ja post-metal-suosikki Cult of Luna.

Kotimaista rintamaa edustavat Suomen suosituimmat rap-yhtyeet JVG ja Gasellit, ensimmäisellä omalla areenakeikallaan syksyllä esiintynyt Sanni, suomirockin raskaaseen sarjaan kuuluva Apulanta, levyllisen Baddingin lauluja julkaiseva Ville Valo & Agents, tribuuttikokoonpano Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB, kohti elektronisempaa popsoundia matkaava Anna Puu, Vain elämää -tähti Ellinoora ja kokeellisen popin superkokoonpano Ruusut.

Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä 129 euron hintaan Provinssin kotisivuilla. Early bird -hinta on voimassa vuoden loppuun saakka.

Lisää luettavaa