Linkin Park muistaa Chester Benningtonia musiikkivideolla – ”One More Light” tarjoaa koskettavaa materiaalia Chesteristä ja bändistä uran varrella

"Chester, sytytit sydämissämme intohimon, naurun ja rohkeuden liekin. Meillä on ikävä sinua, veli. - Joe, Mike, Brad, Dave & Rob."

19.09.2017

Linkin Park kunnioittaa kesäkuussa itsemurhan tehnyttä laulajaansa Chester Benningtonia uudella musiikkivideolla biisistä One More Light.

Kappale on poimittu vain kuukausi miehen kuolemaa ennen julkaistulta samannimiseltä albumilta. Sen ei alun perin ollut tarkoitus olla yksi levyn singlevalinnoista, mutta Benningtonia muistavat fanit ottivat biisin erityisellä tavalla omakseen tragedian jälkimainingeissa.

Nyt One More Light sai videon, joka on koottu tallenteista Linkin Parkin uran varrelta. Kokonaisuus on tehty huomattavan kauniisti ja sisältää paljon hassuttelua bändin kiertueilta ja kiertueiden takahuoneista, Bennington ja kumppaneita nauramassa sisäpiirivitseille, ja onnellisista hetkistä keikkalavoilla.

Videon ohjasi bändin DJ Joe Hahn sekä videokuvaaja Mark Fiore.

Linkin Park on myös tiedottanut järjestävänsä muistokonsertin Chester Benningtonin kunniaksi 27. lokakuuta Los Angelesin Hollywood Bowlissa. Konsertissa bändin muut jäsenet kokoontuvat yhdessä lavalle ensimmäistä kertaa Benningtonin kuoleman jälkeen ja mukaan on kutsuttu myös erityisiä vierailijoita.

Lisää luettavaa