Lumisateesta ei ole haittaa Justin Timberlaken seurassa – uudella videolla selviää, että laulajalla on kaikki tarvittavat välineet

Uutta Timberlakea.

18.01.2018

Justin Timberlake julkaisee helmikuussa Man Of The Woods -levyn ja nyt siltä levyltä saadaan jo toinen maistiainen. Jos ensimmäinen single, josta voi lukea lisää alta, oli vaikeasti lähestyttävä funk-pala, niin nyt tulee helpommin pureskeltavaa rnb:tä.

Tuottajan pallilla häärii The Neptunes, eli Pharrell Williams ja Chad Hugo. Erinäisten sopimusteknisten ongelmien takia kyseinen kaksikko ei tehnyt yhteistyötä Timberlaken kanssa pitkään aikaan, mutta nyt on eri ääni kellossa ja se ääni kellossa on nimeltään Supplies.

Kappaleella Timberlake kertoo, miten kaikkea löytyy ja voi olla myös sähkösi, jos sähköä tarvitset. Lumi-inferno ei ole siis Timberlaken rinnalla mitään.

Biisistä löytyy myös Timberlakelle tyypillinen toinen osa, mutta harmillisesti se kestää vain lyhyen aikaa. Tulevasta levystä Timberlake on kertonut levyn olevan kuin modernia americanaa, mutta vähän enemmän 808-rumpuja. Ei muuta kuin tsekkaamaan mitä se käytännössä tarkoittaa. Katso video alta.

Lisää luettavaa