Lutakko liekeissä tiedottaa tämän vuoden artistikattauksestaan

Disco Ensemble
Topias Hirvonen

Kymmenettä kertaa järjestettävän Lutakko liekeissä -festivaalin pääesiintyjät on julkistettu. Lutakon lavalle nousee 28.–29.8. metallin kärkinimi Stam1na ja suomalaisen indierockin vanha sotaratsu Disco Ensemble.

Näiden lisäksi Jyväskylässä nähdään monta muutakin kiinnostavaa nimeä, kun tapahtumaan on kiinnitetty hiljattain uuden levynsä julkaissut Lapko, kesällä paluun tekevä postpunkin todellinen kulttisuuruus Musta paraati sekä räppäri Asa, joka on valmistelemassa tulevaa Love Recordsin materiaaliin pohjautuvaa albumiaan Love X.

Disco Ensemblen faneilla riittää muutenkin kuunneltavaa, kun 10-vuotiasta First Aid Kit -levyä juhlistavan yhtyeen lisäksi tapahtumassa esiintyy myös bändin solistin Miikka Koiviston elektroninen sooloporojekti Hisser.

Muita esiintyjiä tapahtumassa ovat hard rockia soittava Santa Cruz, Mustan paraatin nuorempi hengenheimolainen Kuudes silmä, trashmetallia soittava Foreseen, sekä räppiä ja metallia musiikissaan yhdistävä Apina.

Jelmun jäsenet voivat juhlavuoden kunniaksi ostaa jo nyt 2 päivän lippuja 25 euron tarjoushintaan. Varsinainen lipunmyynti tapahtumaan alkaa kuitenkin toukokuussa, jolloin ohjelmisto täydentyy myös ulkomaalaisilla esiintyjillä.