Maailman menestynein räppäri latailee laittomasti musiikkia ja ohjelmia – kollega veti herneen nenään

FREE KANYE!

Kanye-parka. Mies on tällä hetkellä eräs maailman menestyneimmistä muusikoista, naimisissa mielettömän kauniin naisen kanssa ja muutenkin pullien luulisi olevan hyvin uunissa, vaan ei. Vähän aikaa sitten Kanye kertoi, miten hän on konkurssin partaalla ja hänen pitäisi päästä jonkinlaiseen velkajärjestelyyn.

Ei olekaan ihme, että epätoivoiset ajat ovat saaneet räppärinkin kääntymään torrenttien puoleen. Kanye latasi nettiin kuvan itsestään kuuntelemassa Sufjan Stevensin kappaletta Death With Dignity. Taustalla näkyi tietokone, ja EDM-artisti Deadmau5 twiittasi yksityiskohdan kuvasta. Otoksessa näkyy selvästi, miten Kanyen torrentit huutavat tämän tietokoneella ja renessanssinero latailee masiinalleen Serum-softaa torrenttina. Serum on Xfer Records -levy-yhtiön ohjelma, ja Deadmau5 on eräs Serumin perustajista.

On vaikea tietää, kumpi on mielenkiintoisempi yksityiskohta: se, että Kanye laitailee torrentteja ilmeisesti laittomasti vai se, että hän kuuntelee Sufjan Stevensin kaltaista loistoartistia.