Maailman suurimmilla metallifestivaaleilla valtava kaaos – paikalla myös satoja suomalaisia, katso videot järkyttävistä olosuhteista

Wackenissa ei ilmat helli.

02.08.2023

Wacken-metallifestivaali Saksassa on maailman suurin metallifestari.

Wackenia ovat rankkasateet kurittaneet jo parin viikon ajan. Eilen festareilta ilmoitettiin, ettei paikalle enää omalla autolla pääse, sillä koko festarialue alkaa muistuttaa valtavaa kuravellisoppaa.

Tänään Wackenista ilmoitettiin historiallinen päätös. Turvallisuussyiden takia festareille ei enää ihmisiä oteta. Järjestäjät kertovat, että he yrittävät kuvata livestriiminä mahdollisimman monta keikkaa nettiin kompensaationa heille, jotka eivät enää pääse paikan päälle. Wackenista kerrotaan, että tämä on ensimmäinen kerta festivaalien historiassa, kun sääolot estävät ihmisten sisäänpääsyn festareille.

Wackenissa on joka vuosi myös satoja suomalaisia juhlimassa raskaamman musiikin tahtiin. Esimerkiksi sisarlehtemme Infernon Facebook-uutisen kommenttikentässä on videoita paikan päältä, ja melkoiselta mutavelliltähän tuo näyttää. Katso videoita uutisen kommenttikentästä täältä. Kuvia festarialueelta löydät alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Frankfurter Allgemeine (@faz) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Patrick (@patstar1995) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön it’s me 🐺🖤 (@dark_powerwoelfchen) jakama julkaisu

Festivaalit alkavat virallisesti tänään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Wacken Open Air (@wackenopenair.official) jakama julkaisu

Lisää luettavaa