Maailman tyylitajuttomin ja siksi paras saksalaisyhtye saapuu Suomeen

Scooter saapuu Suomeen.

03.09.2018

Scooter on aloittanut jo tänä syksynä erityisen juhlavuoden, joka vie yhtyeen maailmankiertueelle ja tuo myös Suomeen marraskuussa.

Scooer julkaisi Vallée De Larmes– ja Hyper Hyper -singlensä vuonna 1994. Saksalaisella tyylitajulla varustettu bändi on kiertänyt maailmaa siis jo 25 vuotta.

Viimeksi vuonna 2015 Helsingin Jäähallin täyttänyt Scooter nähdään 100% – 25 Years & Wicked Tour -kiertueen tiimoilta Suomessa peräti kolmella isolla keikalla: 8. marraskuuta Helsingin Jäähallin Black Boxissa, seuravaana päivänä Kuopiohallissa ja 10. marraskuuta Ouluhallissa. Kiertueen Very Special Guest julkistetaan myöhemmin.

Scooter on julkaissut urallaan jo 19 studioalbumia, näistä viimeisimmän Forever-pitkäsoiton viime vuonna. Iso-Britanniassa ennakkoon jo hallit tällä maailmankiertueellaan myynyt Scooter on kiistatta yksi 90-luvun menestyneimpiä bändejä, ja nyt alkanut kiertue on ollut menestys myös Scooterin kotimaassa Saksassa, jossa loppuunmyytyjen hallien lisäksi 100 000 fania täyttää Berliinin olympiastadionin.

Kaikkien kolmen keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteissä ja Tiketissä viikon päästä maanantaina 10. syyskuuta.

Lisää luettavaa