Maailman vihatuin mies haluaa maksaa 10 miljoonaa Kanye Westin uudesta levystä voidakseen estää sen julkaisun

13.02.2016

Yhdysvaltalainen bisnespohatta ja epävirallisen “maailman vihatuin mies” -tittelin liiankin ylpeä omistaja Martin Shkreli jatkaa tempauksiaan.

Shkreli ilmoitti Twitterissä haluavansa ostaa Kanye Westin uuden albumin ennen sen julkaisua. Hän tarjosi The Life of Pablo –albumista 10 miljoonaa dollaria, jotta voisi näin estää sen julkaisun kokonaan.

“Lakisyistä Westin ja levy-yhtiön on esiteltävä tarjoukseni ylimmille tahoille, joten tämän luulisi vähintään viivyttävän julkaisua muutamalla päivällä”, Shkreli ilmoitti.

Alla kaikin puolin hyvän äijän twiittailu aiheesta.

MarvinShkreli Tweet Kanye West Rumba MartinShkrelinTwiitit2 MartinShkrelinTwiitit3

Parikymppisenä osakekikkailulla miljoonaomaisuuden tienannut Shkreli aloitti perseilynsä viime vuoden lopussa, kun hän nosti lääkefirmansa AIDS-lääkkeen hinnan 13,50 dollarista 750 dollariin per pilleri. Hän kommentoi syntynyttä vihamyrskyä valittamalla, ettei nostanut hintoja vielä enemmän.

Tämän jälkeen mies ehti aiheuttaa kohua ostamalla Wu-Tang Clanin yhden painoksen keräilylevyn fanien nenän edestä, ja karkoittamalla bändejä levy-yhtiöstä, missä hän on osakkaana.

Shkreli selvästi haluaa pitää tittelistään kiinni, ja onnistuu siinä erinomaisesti. Toiminta on yhtä huomionhakuista kuin kotipihan 9-vuotiaalla kauhukakaralla. Erona on, että Shkreli voi käyttää perseilyynsä luokattoman määrän rahaa.

Toivottavasti hän ei osta oikeuksia verenpainelääkkeisiin.

Lähteet: Complex ja Snate Kupiainen

Lisää luettavaa