Mahdollisuus nähdä tuleva superstara pikkuklubilla: Anderson .Paakiin, Kanye Westiin ja Outkastiin verrattu Pink Siifu saapuu Helsinkiin

Pink Siifu saapuu Suomeen.

Pink Siifu saapuu Suomeen marraskuussa.

Pink Siifu (oikealta nimeltään Livingston Matthews) on yhdysvaltalainen, tyylilajien välillä liikkuva rap-artisti-laulaja, joka ottaa vaikutteita soulista, punkista, jazzista ja kokeellisesta musiikista.

Pink Siifu nähdään Helsingin Kuudennella Linjalla keskiviikkona 3. marraskuuta 2021. Liput tulevat myyntiin torstaina 26. elokuuta klo 9 Tiketissä.

Pink Siifu kasvoi Alabamassa ja Ohiossa. Hän julkaisi elokuun alussa uusimman, kolmannen studioalbuminsa GUMBO’!. Musiikkimedia Pitchfork on verrannut artistin musiikkia ja sen tyylejä muun muassa Anderson .Paakin, Kanye Westin ja Outkastin kaltaisten tekijöiden tuotantoihin.

Pink Siifu työskentelee jatkuvasti uuden musiikin parissa, minkä lisäksi hän etsii itseilmaisun tapoja muista taiteenlajeista. Yhdysvaltalaisartisti julkaisi keväällä 2021 kaitafilmille kuvatun lyhytelokuvan NEGRO’s 6 täydentämään viime vuoden punk-henkistä ”NEGRO”-albumiaan.

Keikkatiedot videon alla.

PINK SIIFU & NEGRO 6’! (US)
Ke 3.11.2021 Helsinki, Kuudes Linja

Liput myyntiin to 26.8. klo 9
– ennakkoon 16,50 EUR Tiketistä
– ovelta 19 EUR