Marginaaleissa räpännyt suomalaisartisti NaharY teki erään vuoden 2022 parhaista kappaleista – kuuntele kesähitti täältä

Huikea kesähitti!

NaharY on julkaissut erään kesän parhaista singleistä.

Aristin Spotify-esittelyteksti kertoo hänestä seuraavaa:

”NaharY on suomalainen Angolasta lähtöisin oleva räppäri, joka yhdistää omintakeisesti afrobeatteja suomiräppiin. NaharYn musiikista kuulee elämän ilon, kokemukset ja kasvun nuoresta miehestä aikuiseksi artistiksi ja siitä, miten vaikeat kokemukset kanavoidaan musiikin kautta positiivisiksi.”

Mun päivä -kappaleella vierailevat Juno sekä Eetee. Artisti itse kertoo uudesta kappaleestaan sekä siihen tehdystä videosta seuraavaa:

Mun päivä sai alkunsa siitä, kun pohdin minkälainen olisi täydellinen päivä? Mietin voiko arjen kiireen keskellä syntyä täydellinen päivä ja mitä siihen sisältyy? Tulin siihen tulokseen, että positiivisen energian kautta, riippumatta jokapäiväisistä vastoinkäymisistä, aina voi olla ”mun päivä”. Mun päivään kuuluu se, että annetaan menneiden olla menneitä ja keskitytään asioihin, jotka tuntuvat hyvältä. Eetee Juno Kiitos loistaville feateille. Video täydentää täydellisesti kappaleen sanomaa, ja nostaa fiilikseen kattoon!”

Tätä ennen NaharY on julkaissut sinkkuja harvakseltaan: ensimmäinen Spotifystä löytyvä sellainen eli #Squadliikkeel ilmestyi jo vuonna 2016, ja Rumba kertoi kappaleesta tuolloin täällä. Sittemmin NaharY on julkaissut biisejä, joissa on ollut mukana esimerkiksi Toinen Kadunpoika, Puppa J sekä Diison. Vuonna 2019 häneltä ilmestyi albumi El Patron.

Vaikka aiemmissakin biiseissä on ollut potentiaalia, räjäyttää Mun päivä pankin totaalisesti: jazzia ja hip hopia ei ole pitkään aikaan yhdistelty näin suvereenisti.

Katso video alta.

YouTube video

Lisää luettavaa