Maustetytöt, Evelina, Jesse Markin… Keikat alkavat Suvilahdessa ensi viikolla!

Suvilahti Summer -tapahtumasarja toteutetaan tämän hetken viranomaisohjeistuksen mukaisesti turvallisuutta noudattaen.

03.06.2020

Suvilahti Summer on ulkoilmakonserttien ja -tapahtumien sarja, joka alkaa 11. kesäkuuta ja jatkuu tämänhetkisten suunnitelmien mukaan päivittäin 30. kesäkuuta asti. Tapahtumasarja toteutetaan tämän hetken viranomaisohjeistuksen mukaisesti turvallisuutta noudattaen. Tapahtuma-alueella on 2–6 hengen seurueille tarkoitetut pöytä- ja tuolisetit, joissa ihmiset istuvat omissa seurueissaan. Pöytäseurueet on erotettu toisistaan turvavälein.

Tapahtumasarja alkaa Evelinan konsertilla, ja kesäkuun aikana Suvilahden energiakentällä esiintyvät muiden muassa Maustetytöt, Jesse Markin, Anssi Kela ja Ursus Factory. Lisäksi ohjelmistossa on elokuvaesityksiä, kuten Armomurhaaja ja molemmat Edumania-elokuvat.

”On loistavaa päästä aloittamaan tapahtumat pienen tauon jälkeen näin ainutlaatuisella tavalla. Tämä on hyvä esimerkki siitä miten kriisi synnyttää uutta ja ainutlaatuista. Uskomme, että nämä kesäkuun hetket Helsingin paraatipaikalla tulevat jäämään sinne saapuville mieleen ikuisesti monista syistä. Artistit, me ja varmasti yleisö ovat tästä innoissaan”, Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Tomi Saarinen sanoo.

Suvilahti Summerin tapahtumien lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa perjantaina 5. kesäkuuta klo 10. Ennakkoon myytävät ruoka- ja juomapaketit voi ostaa tapahtumasarjan kotisivuilta. Tapahtumat ovat kielletty alle 18-vuotiailta, sillä koko tapahtuma on anniskelualuetta.

Nyt julkistettu ohjelma alla.

To 11.6. Evelina
Pe 12.6. Anssi Kela
La 13.6. Singa Open Air Karaoke
La 13.6. Maustetytöt
Su 14.6. Knipi
Ma 15.6. Armomurhaaja-elokuva
Ti 16.6. Näkemiin Neuvostoliitto -erikoisennakkonäytös
Ke 17.6. Ursus Factory
To 18.6. Edumania-elokuva + Edumania Holiday Special
Pe 19.6. Martti Servo & Napander
La 20.6. Singa Open Air Karaoke
La 20.6. Dallapé
To 25.6. Olavi Uusivirta Duo
Pe 26.6. Olavi Uusivirta Duo
Su 28.6. Jesse Markin + Lauantaidisko DJ’t

Tarkemmat aikataulut, ohjelmatiedot ja uudet julkistukset löytyvät Suvilahti Summerin kotisivuilta.

Lisää luettavaa