Megan Thee Stallionin yhteistyö Futuren kanssa on tahmea, herkullinen ja tuhma – tietysti

"This pussy bomb, expensive, it’s soaking, osmosis", räppää Megan Thee Stallion.

22.07.2022

Eilisiltana ilmestyi Megan Thee Stallionin uusin single Pressurelicious, jossa vierailee Future. Kappaleen virallinen julkaisupäivämäärä oli tänään perjantaina, mutta artisti päätti pistää biisin pihalle jo ennen keskiyötä saatesanoin ”Koska se kuitenkin jo vuoti lol” (katso kyseinen Instagram-postaus alta).

Minään yllätyksenä biisi ei joka tapauksessa tullut, sillä Pressureliciousista on Megan Thee Stallionin puolelta vihjailtu jo kesäkuusta lähtien. Artisti myös puhui kappaleesta kesäkuussa julkaistussa Rolling Stonen haastattelussa, kuvaten yhteistyötään Futuren kanssa näin: ”Hän on anteeksipyytelemättömästi oma itsensä. Arvostan sitä jokaisessa, joka joutuu tekemään mitä tahansa julkisesti. Jokaisessa, joka joutuu lukemaan elämästään netistä joka päivä ja käsittelemään niin paljon eri energioita, ja joka sitten osaa kanavoida sen musiikkiinsa ja tehdä sen kaiken arvokkaasti. Olen sitä mieltä, että ansaitset ruususi.”

Jos Futurea kuvaillaan anteeksipyytelemättömäksi, sitä on kyllä koko kappalekin – etenkin Megan Thee Stallion, mutta sehän tuskin minään yllätyksenä tulee. Pressurelicious henkii nimensä mukaisesti painekattilan lailla kuplivaa tahmean herkullista itsevarmuutta, jossa Megan Thee Stallionin ja Futuren riimit kohtaavat makoisan vuoropuhelun lailla, röyhkeän ja jopa tuhmaan vivahtavan biitin jyskyttäessä taustalla.

Megan Thee Stallion on tänä vuonna julkaissut muun muassa Dua Lipan kanssa tehdyn popimman Sweetest Pie -kappaleen, josta kirjoitimme täällä, sekä ysäriräppiin nojaavan Plan B -biisin, josta voit lukea täältä. Aiemmin heinäkuussa Megan Thee Stallion esiintyi Ruisrockissa, jota Rumban Jukka Hätinen kuvaili seuraavasti: ”Megan puhui välispiikeissään kehopositiivisuudesta ja naisten itsemääräämisoikeudesta lämpimästi ja sydämellisesti. Keikan lopussa Megan valikoi yleisön joukosta ihmisiä tanssimaan lavalle Kitty Katin tahtiin ja nousipa sinne twerkkaamaan myös eräs eturivin kotimainen räppäri”.

Katso kappaleen virallinen visualisoitu video alta.

Lisää luettavaa