”Meidän kaikkien pitäisi huolehtia enemmän toisistamme ja pitää yhtä”, Stoned Statues muistuttaa uudella singlellään

Until Falling on ensimmäinen sinkkujulkaisu bändin ensi vuonna ilmestyvältä kakkoslevyltä.

04.11.2022

Huhtikuussa kehutun debyyttialbuminsa julkaissut punk-asennetta, alternative metalia ja tarttuvia laulumelodiota yhdistelevä Stoned Statues yllättää uudella singlellä.

Until Falling on ensimmäinen lohkaisu yhtyeen ensi vuonna ilmestyvältä toiselta albumilta. Bändi on säveltänyt biisin yhdessä, ja sen sanoitukset ovat laulaja-basisti Jenna Kosusen käsialaa. Kappaletta on jo esitetty livenä joillakin keikoilla tämän vuoden aikana.

”Elämä on ihanaa mutta myös sen kurjat puolet ovat aina läsnä. Hetkittäin tuntuu vaikealta välittää yhtään mistään, koska maailmassa tapahtuu jatkuvasti karmeita asioita. Tulevaisuus tuntuu toivottomalta sekä tunnemme olevamme merkityksettömiä yksilöinä”, yhtye kommentoi biisiä.

”Sen sijaan että lamaantuisimme, meidän kaikkien pitäisi huolehtia enemmän toisistamme ja pitää yhtä, koska maailmassa on myös paljon kaunista. Eiköhän oteta härkää sarvista kiinni. We are not falling!”

Menneenä kesänä lukuisten isojen festarien lavoilla ihastuttanut yhtye esiintyy tänä perjantaina Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamon 360° -lavalla. Keikalle saa lippuja Tiketistä alkaen 19 euroa. Bändin ensi vuoden esiintymisiä julkistetaan pian.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa