Aina ei mene ihan putkeen – australialainen iltapäivälehti teki jutun rikollisjengistä, käytti kuvituksena brittiräppäreiden kuvaa

Lock Arf.

05.02.2017

Section Boyzin katu-uskottavuus saattaa tosiaankin olla samaa tasoa rikollisjengin kanssa, mutta rikollisjengistä ei pidä silti heidän kohdallaan puhua. Kyseessä kun on yksi tämän hetken kuumimmista brittiakteista.

Australian Daily Mail oli selvästikin eri mieltä ja syystä tai toisesta olivat päättäneet käyttää räppiryhmän kuvaa jutussaan Apex-jengistä. Apex-jengi on tehnyt aseellisia ryöstöjä, autovarkauksia ja kotimurtoja Melbournessa. Nyt mainittu juttu on päivitetty ja väärää kuvaa ei enää löydy.

Section Boyz kommentoi asiaa seuraavasti: ”Emme ole tyytyväisiä tavastanne käyttää tunnettua kuvaamme herjataksenne ryhmää, jolla ei ole mitään tekemistä kanssamme. KORJATKAA TÄMÄ!”

Section Boyzin kohdalla ei pidä puhua pienestä UG-nimestä. Esimerkiksi ryhmän Lock Arf -video on kerännyt reippaat 12 miljoonaa katselua Youtubessa. Tämän lisäksi ryhmä on tehnyt yhteistyötä Suomessakin käyneen Skeptan kanssa ja nousi yhdessä lavalle Draken kanssa, joka heitti keikan Englannissa.

Alta löydät pari Section Boyzin videota.

Päivitys: Skepta

Lisää luettavaa