Merihelvetti seilaa huhtikuussa – metalliristeilyn ohjelmaan muutoksia ja täydennyksiä

Laivalla nähdään bändien lisäksi muun muassa taikuri sekä kitara- ja rumpuklinikoita.

26.02.2023

Tampereen Saarihelvetti-festivaali siirtyy keväällä yhden viikonlopun ajaksi merille. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Merihelvetti-risteily seilaa Turusta Ruotsiin Kapellskärin satamaan ja takaisin 15.-16. huhtikuuta. Laivana toimii M/S Baltic Princess.

Risteilyn kattaukseen on aiemmin kiinnitetty Turmion Kätilöt, Finntroll, Rytmihäiriö, Fear of Domination ja Bloodred Hourglass. Nyt esiintyjälista täydentyy Netta Skogin haitaroinnilla sekä kahdella soittoklinikalla. Kitaraklinikasta vastaa ruotsalainen Freak Kitchen -yhtyeen Mattias IA Eklundh, ja rumpuklinikan vetää Finntrollin Heikki Saari.

Ohjelmaan on tullut myös pari peruutusta. Betraying the Martyrsin sijasta laivalle lähtee ruotsalainen melodeath-yhtye In Mourning. Stereo Terror -dj-yhtyeen puolestaan korvaa S&M dj’s -kaksikko.

”Saarihelvetti on eksoottinen ja uniikki ja Merihelvetti jatkaa samalla linjalla. Uskon, että saamme Suomen risteilykokemukset nostettua uudelle levelille tällä reissulla”, tapahtuman promoottori Rowan Rafferty kommentoi.

MeriHelvetti-risteilyliput maksavat edullisimmillaan 89 euroa yhdelle matkustajalle. Liput merille tästä linkistä, tarkka aikataulu ja muut lisätiedot tästä klikkaamalla. Tapahtuma on K-18.

ESIINTYJÄT:
Turmion Kätilöt
Finntroll
In Mourning (SWE)
Rytmihäiriö
Fear of Domination
Bloodred Hourglass
S&M dj’s (Saku & Miikki)
Netta Skog
Mattias IA Eklundh (SWE) [Freak Kitchen, kitarakliniikka]
Heikki Saari [Finntroll, rumpukliniikka]
Taikuri Risto Leppänen
Trubaduuri Matti Oksa
Hevikaraoke

Lisää luettavaa