Metsien mieheksi alkanut Justin Timberlake kaveeraa viskiinmenevän kantritähden kanssa

Uutta Timberlakea, nyt yhteistyönä Chris Stapletonin kanssa.

27.01.2018

Justin Timberlake julkaisee ensi kuussa Man Of The Woods -levyn ja nyt tältä levyltä saadaan jo kolmas video. On odotettavissa, että videoita tulee ennen levyä vielä yksi. Tuorein single on nimeltään Say Something.

Tällä kappaleella Timberlake tekee yhteistyötä kantritähti Chris Stapletonin kanssa, joka on tunnettu esimerkiksi Tennessee Whiskey -kappaleesta. Timberlake on nyt seikkaillut jokaisella singlellä aina eri genren kanssa, aloittaen ensin funkista, siirtyen sitten rnb:n pariin. Nyt kuullaan lähellä kantria olevaa musiikkia eli americana-soundia.

Videolla Stapleton ja Timberlake seikkailevat ympäri rakennusta ja soittavat kitaraa, lopussa laulaa kuoro.

Timberlaken uudet biisit eivät ole ilmeisesti saaneet aivan niin lämmintä vastaanottoa, mitä olisi voinut odottaa. Siinä missä Draken uusi God’s Plan -kappale on saanut kuudessa päivässä 26 miljoonaa striimausta Spotifyssa, niin Timberlaken tulevan levyn ensimmäinen single Filthy ei ole saanut kolmessa viikossa kuin samaiset 26 miljoonaa striimausta. Siitäkin huolimatta, että laulaja on ollut pitkä levytystauko ja nauttinut huippusuosiosta koko uransa ajan. Saa nähdä kääntyykö kelkka tämän kappaleen avustuksella.

Tsekkaa Say Something -video alta. Edelliset kaksi singleä löydät jutun alta.

Lisää luettavaa