Michelle Williams kärsi masennuksesta samaan aikaan, kun Destiny’s Child keikkui maailman pop-listojen huipulla

Masennus ei katso, kehen iskee tai milloin iskee.

”Te allekirjoititte just multimiljoonien arvoisen levytysdiilin ja olette lähdössä kiertueelle, mitä masennuksen aihetta sinulla muka on?'”

Näin päivitteli Destiny’s Childin manageri Matthew Knowles, kun noin 25-vuotias Michelle Williams kertoi hänelle olevansa masentunut. Eikä Williams itse tiennyt masennuksesta tarpeeksi kiistelläkseen Knowlesin kanssa.

”Niin, ehkä olen vain väsynyt.”

Samaan aikaan nainen tunsi olevansa niin ”synkässä ja raskaassa” mielentilassa, että harkitsi jopa itsemurhaa.

Williams ei kuitenkaan osannut antaa tunteilleen niiden todellista nimeä ennen kuin vasta kolmekymppisenä, vaikka oli kärsinyt samankaltaisista ongelmista jo 13-vuotiaasta lähtien.

Harva tietenkään odottaa, että jäsen yhdessä maailman menestyneimmistä pop-bändeistä koskaan olisi suosionsa huipulla masentunut. Mutta tosiasiahan on se, että masennus ei tällaisia seikkoja huomioi: sairaus iskee, jos se iskee.

Tämä olikin yksi syy siihen, miksi Williams avautui masennuksestaan amerikkalaisen CBS-kanavan The Talk -puheohjelmassa tällä viikolla. Muusikko haluaa puhua omasta kokemuksestaan julkisesti normalisoidakseen avointa puhetta mielenterveysasioista ja auttaakseen tätä kautta muita.