Mies leikkasi naisen sormen irti viidakkoveitsellä, naisen äiti yritti polttaa verenvuodon umpeen – kaikki tämä yhtyeen takia

Kukapa nyt ei joskus olisi kaverinsa sormea irti halunnut leikata.

28.02.2017

Wisconsinilainen mies on tuomittu kolmen ja puolen vuoden vankeuteen.

24-vuotias Jonathan Schrap leikkasi viidakkoveitsellä irti naispuolisen ystävänsä pikkurillin. Mikä tapahtumasta tekee erikoisen on se, että nainen oli antanut tälle luvan sormiamputaatioon. Syynä tähän oli se, että Schrap ja hänen ystävänsä halusivat kunnioittaa kuolleen juggalon muistoa.

Juggalo on nimitys Insade Clown Posse -yhtyeen intohimoisille faneille.

Paikallisen televisiokanavan mukaan nainen antoi luvan Schrapille hakata tämän pikkurillin irti, jotta he pääsisivät juomaan naisen verta juggalo-rituaalissa. Tämän jälkeen Schrap oli laittanut irtileikatun pikkurillin pakastimeen, jotta voisi nauttia sen ateriana myöhemmin samana iltana. Irtileikatun sormen verenvuodon he yrittävät tyrehdyttää polttamalla haavan umpeen auton tupkansytyttimellä.

Perusjuttuja, siis.

Naisen äiti oli myöhemmin samana päivänä yrittänyt polttaa verenvuotoa umpeen puhalluslampulla. Kun nainen oli lopulta viety sairaalaan tämänkin keinon mentyä mönkään, oli sairaalan henkilökunta soittanut paikalle poliisit.

Nainen ei itse halunnut nostaa syytteitä sormensa irtileikannutta miestä vastaan, sillä hän kertoi kaiken tapahtuneen selvinpäin ja juuri niin kuin suunniteltiin.

Perusjuttuja, siis.

Lisää luettavaa