Mies ryösti pankin, yritti viedä vähän yli tonnin jättisaaliinsa Taylor Swiftille ja kosia yhtä maailman rikkaimmista poptähdistä – harmi, ettei Taylor ollut kotona…

Taylor ei päässyt Bruce Rowleylle vaimoksi.

12.04.2018

Näitä tällaisia uutisia ei osaisi omasta päästään keksiä.

Connecticutista kotoisin oleva nuorimies Bruce Rowley ryösti noin viikko sitten pankin Ansonian kaupungissa. Haaviin jäi niinkin mittava saalis kuin noin 1 300 euroa (eli paikallista rahaa 1 600 dollaria).

Kuva: Ansonian poliisi

Tämän saaliin kanssa Rowley suuntasi Taylor Swiftin kartanoon Rhode Islandilla, kun hän sattui olemaan kovasti ihastunut pop-tähteen. Tähtisilmäinen Rowley ajatteli, että tekisi seteliaarteellaan vaikutuksen monimiljonäärinaiseen.

Valitettavasti Taylor ei ollut kotona, kun Rowley saapui. Niinpä Rowley päätti pitää osan rahasta, mutta liehitelläkseen Tayloria edes pikkuisen, hän heitti osan dollareistaan kartanon muurin yli Taylorin pihalle… ja ajoi pois.

Jossain tässä välissä poliisi oli saanut vihiä miehen toiminnasta ja osavaltioiden välisen takaa-ajon jälkeen Rhode Islandin poliisi otti Rowleyn kiinni Connecticutissa ja pisti telkien taakse. Mukana ollut poliisi kertoi, että Rowley ”ilmeisesti halusi kosia” Swiftia, mutta valitettavasti ei saanut laulajaa kiinni, kuten tiedämme. Harmillista!

Lisää luettavaa