Mikael Gabriel tauolle musiikin tekemisestä

"Mä oon nyt yli 10 vuotta tehny musiikkia ja ollu rundilla, oikeestaan pysähtymättä kertaakaan nauttimaan kaikesta siitä mitä on tullu tehtyy"

Olav Stubberud

Muun muassa hiteistään Liikaa Sussa Kii, Kipua ja Älä herätä mua unesta tunnettu rap-artisti Mikael Gabriel ilmoitti äskettäin Instagramissaan vetäytyvänsä musiikintekemisestä ja keikkailusta pidemmälle tauolle ja on musiikkiskenestä pois ainakin vuoden 2019.

Räppäri kertoo tarvitsevansa hengähdystaukoa yli kymmenen vuotta kestäneeltä uraltaan ja haluaa keskittyä enemmän omaan hyvinvointiinsa. Lopettamispäätöksestä ei kuitenkaan ole kyse, vaan MG kertoo palaavansa takaisin, kun on saanut matkustella, kasvaa ihmisenä ja ennen kaikkea sitten, kun hänellä on entistä enemmän annettavaa musiikin saralla.

Artistin viimeiset keikat tulevat olemaan tämän vuoden puolella Nosturissa 15.12., minkä lisäksi hän tulee vetämään kuusi lavakeikkaa helmikuussa. Mikael Gabrielin elämäkerta julkaistaan maaliskuussa.

Voit lukea taukopäätöksestä kertovan Instagram-postauksen kokonaisuudessaan alta:

View this post on Instagram

Mä oon nyt yli 10 vuotta tehny musiikkia ja ollu rundilla, oikeestaan pysähtymättä kertaakaan nauttimaan kaikesta siitä mitä on tullu tehtyy ja mitä varten oon tehny niin monta vuotta töitä. Mä päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä. Aion kasvaa artistina ja ihmisenä, monipuolistua musiikintekijänä, ja luoda mun musiikkia samalla fiiliksellä, millä tähän aikoinaan rakastuin. Aion matkustella ja hakea inspiraatiota niin musiikkihommiin ku omaan elämäänki. Mulla on ollut siihen pitkään jo mahdollisuus, mutta ei aikaa.. Haluun keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän jotta voin auttaa täysillä muita. Aion keskittyä enemmän myös mun artisteihin ja viedä heitä eteenpäin. Mä tuun nyt olemaan pidempään pois, eli ainaki koko vuoden 2019. Aion tulla takas vasta ku tuntuu oikealta ja mulla on entistä enemmän annettavaa. Viimeset keikat Suomessa on mitä on ilmoitettu ja 15.12 ne loppuu Nosturiin. Sit tehdään vielä 6 laivakeikkaa helmikuussa ja se on siinä. Mun elämänkerta julkaistaan maaliskuussa. Mun faneille: mulla tulee teitä ja teijän juttuja niin ikävä. Mä rakastan jokaista teistä täydellä sydämelläni ja olen ikuisesti kiitollinen et oon saanu ja saan tätä teille tehdä. Jokainen teistä on mulle perhettä. Kiitos kaikesta 2006-2018 tää on ollu uskomaton matka. I WILL BE BACK *Arnold voice* M. #oldmustdieforthenewtothrive

A post shared by Mikael Gabriel (@mikaelgabriel) on