Mikael Gabriel vastasi jäätävällä kommentilla Slim Millin riidanhaastoon

MG julkaisi tänään uuden albuminsa.

Sami Turunen

Mikael Gabriel julkaisi tänään odotetun Ääripäät-albuminsa. Vaikka MG on väläytellyt aika ajoin teräviä kulmahampaitaan räppärinä (kuten Cledos-featit), on Ääripäät vähemmän yllättävästi laulu- ja popräp-painotteinen levy.

”Kappaleita, joihin voi samaistua”, kuten MG itse Nytin haastattelussa sanoi.

Otsikon beefiä ei levyllä tietenkään käsitellä, mutta yllä siteeratussa haastattelussa MG ainakin jollain tasolla jauhottaa Slim Millin. Slim Mill on itse väittänyt Mikael Gabrielin tarjonneen hänelle levytyssopimusta, josta Slim Mill kieltäytyi. Sen jälkeen Slim Mill on vinoillut Youtube-videoillaan MG:n suuntaan, mutta ei ole saanut tätä ennen reaktiota aikaiseksi.

”Täällä ei ole vain ketään tarpeeksi hyvää, kenen kanssa biiffata. Jos joku Slim Mill huutelee mulle netissä, mun ei kannata lähteä siihen mukaan, koska siinä on mulla vain hävittävää, vaikka tuhoaisin sen räpeilläni,” Mikael Gabriel sanoo.

Auts!

Jos Ääripäät-albumilta pitäisi pari kappaletta nostaa, ovat ne ehdottomasti Georges Bizet -sämplen – kyllä, Carmen-säveltäjä Bizet-sämplen – sisältävä Muovipalmuja sekä Pyhimyksen ja Elastisen vierailut sisältävä Kivi sakset seteli, jossa etenkin viimeksi mainittu konkari tiputtaa erittäin tiukan säkeistön.