Mikäli särökitarat ja psykedelia maistuvat räpissä, tutustu joensuulaiseen Ketjupolttajiin

Ensiesityksessä seitsenhenkisen rap-orkesterin musiikkivideo.

10.11.2017

Joensuulainen Ketjupolttajat on seitsenhenkinen rap-orkesteri, jonka musiikissa muun muassa särökitaroin ja trumpetein soitettujen psykedeelistenkin taustojen yllä kuullaan kahta mc:tä. Bändi levyttää Grillin’ Recordsille ja on Hög-ohjelmatoimiston tallissa.

Nyt ensiesityksensä saava Olen syksy -single ja siitä kuvattu musiikkivideo antaa esimakua yhtyeen tulevalta ep:ltä, jonka on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

”Syksy ja kaamos on monelle henkisesti raskasta aikaa valon määrän vähentyessä. Uutta kappaletta sävellettäessä saimme ajatuksen siitä, kuinka tämä on verrattavissa parisuhteen päättymiseen elämän pohjan katoamisen ja kirkkaimman valon menettämisen myötä”, Ketjupolttajat-leiristä kommentoidaan.

”Voitaisiin sanoa, että viimeistään tulevan ep:n julkaisun myötä genrerajat ovat kariutuneet bändin sävellystyöstä kokonaan. Uutta ja hieman synkempää linjaa ei ole haettu tarkoituksenmukaisesti, vaan biisit ovat syntyneet luonnostaan säveltäjä-kitaristin ja räppäreiden sessioidessa. Kokonaisen rap-orkesterin toteuttamana ei tämänkaltaista materiaalia ole tietääksemme Suomessa vielä kuultu.”

Painostavatunnelmainen video on kuvattu hylätyllä kasarmilla Joensuussa Tuomas Kinnusen johdolla. Katso video alta.

Lisää luettavaa