Millaista musiikkia Dita Von Teese tekisi jos Dita Von Teese tekisi musiikkia? – tämä selvisi nyt

Burleskitähden ensimmäinen soolosinkku on... miten sen nyt sanoisi? Kuvittele Dita musiikkiaaltoina ja olet aika lähellä todellisuutta.

30.11.2017

Nykymaailman ehkä tunnetuin burleskitanssija Dita Von Teese työstää sooloalbumia ranskalaisen tuottajan Sebastian Tellierin kanssa.

Helmikuussa ilmestyvän debyytin luonnetta voi arvailla ensimmäisen Rendez-vous-sinkun avulla. Jos pudotetaan samaan lauseeseen sanat ranskalainen, eroottinen, funk ja chanson sekä huolellisen mietitysti kliseiset syntikkasoundit, niin harva varmaan yllättyy.

Tellier kertoo NME-lehdelle, että Dita hypnotisoi hänet niin, että hän alkoi säveltää musiikkia yksin ja ainoastaan seksipommille:

”Kun näin Ditan tanssivan biisin tahtiin, jonka olin hänelle säveltänyt, tajusin, että hänen fyysinen läsnäolonsa ja persoonallisuutensa sopivat musiikkiini täydellisesti. Siitä lähtien aloin säveltää musiikkia yksin hänelle. Sinä hetkenä, kun luulet vihdoin ymmärtäneesi Ditan arvoituksen, hän osoittautuu joksikin vielä suuremmaksi, unelmieni olennoksi, täysin minulta ulottumattomissa”, Tellier haaveksii.

Dita on tehnyt aiemminkin musiikkia muun muassa entisen poikaystävänsä Marilyn Mansonin kanssa, mutta tämä on naisen ensimmäinen sooloteelmä.

Videota odotellessa!

Lisää luettavaa