”Minä tein susta uudestaan relevantin”, uhoaa Justin Bieber – Marilyn Manson ja Justin söpössä sanaharkassa

Ja Marilyn Manson uhoaa takaisin.

Viime kesänä Justin Bieber aiheutti myrskyn vesilasissa, kun popparisankari myi parilla sadalla dollarilla t-paitaa, jossa komeili Marilyn Mansonin naama sekä teksti “Bigger Than Satan … Bieber”.

Myrsky laantui pian, kun t-paidan suunnittelija Fear of God vakuutti saaneensa luvan käyttää sekä kuvaa että tekstiä, sekä Bieberiltä että Mansonilta.

Nyt ukkospilviä kerääntyi taivaalle asian tiimoilta uudemman kerran. Manson nimittäin kiukkuaa asiasta Consequence of Sound -haastattelussa ja sanoo, että näki t-paidan Bieberin päällä tavatessaan Bieberin ensimmäistä kertaa.

”Hänellä oli [jo] päällä paita, jossa oli hänen nimensä minun paidassani, ja sanoi minulle ’minä tein susta uudestaan relevantin’. On paha virhe sanoa sellaista minulle”, uhoaa Manson.

Vastaiskuna Manson siis jekutti Bieberiä lupaamalla tulevansa seuraavana päivänä popparin soundcheckiin vetämään Beautiful People -biisin, vaikka ei oikeasti aikonut tehdä mitään moista. Tämä sai kuulemma Bieberin tunnustamaan Mansonille, että t-paidan design oli hänen oma ideansa.

”[Bieber] uskoi minun ilmaantuvan paikalle, koska hän vain oli niin tyhmä”, Manson kettuilee ja jatkaa väitteellä, että lopulta hän vei kaikki t-paidan tuotot Bieberiltä.

”He eivät edes tapelleet vastaan, vaan sanoivat vain, että ’joo, me tiedetään, me tehtiin väärin, tässä rahat.'”

Manson huipentaa tilityksensä kutsumalla Bieberiä ”todelliseksi paskakasaksi” ja valittelee popparin ”röyhkeyttä”, jolla hän kehtasi sanoa Mansonille mitä sanoi. Tiedä sitten tuota. Oliko Bieber kuitenkin jopa osittain oikeassa.

A post shared by jerrylorenzo (@jerrylorenzo) on