”Mitä on olla nainen musabisneksessä? Hyvä kysymys (haista huilu)” – kuuntele St. Vincentin uusi sinkku ja sitten vähän tyhmien toimittajien tylytystä

St. Vincentin uusi sinkku on niin vogue että Madonnakin on kateellinen, ja sinkun promokamppis niin meta että kreikkalainen filosofikin eksyisi sen kerroksiin.

07.09.2017

St. Vincent eli laulaja-lauluntekijä Annie Clark ei tee mitään kenenkään muun odotuksien mukaan.

Naiselta on tulossa uusi levy Masseduction 13. lokakuuta. Tuoreen Los Ageless -sinkun perusteella kitaroinnista on luovuttu täysin, minkäs muun kuin vogue-estetiikan hyväksi.

Clark on levyn tiimoilta ryhtynyt myös promokamppikseen, joka satirisoi säälimättömästi, no, ilmeisesti promokamppiksia. Masseductionista tiedotettiin feikkitiedotustilaisuudella laulajan Facebook-sivulla (video ”tilaisuudesta” on pitkä mutta katsomisen arvoinen).

Lisäksi Clark lanseerasi sarjan lyhyitä Carrie Brownsteinin kanssa tuotettuja videoita, joissa nainen irvailee säälimättä kaikkia niitä tyhjänpäiväisiä kysymyksiä, joihin on muusikkouransa aikana joutunut vastaamaan.

Alla kohokohdat yllä mainituista: Los Ageless -sinkku ja pari oivaa sinkausta meitä mielikuvituksettomia musatoimittajia kohtaan.

Lisää luettavaa