”Mitä teet tähän aikaan hereillä, oletko virtsannut sänkyyn?” – Liam Gallagher julkaisi uuden levyn, mutta mies itse ei muuttunut mihinkään

Liam julkaisi uuden levyn.

07.10.2017

Liam Gallagherilta tuli eilen 6.10. uusi levy As you were. Suomessakin kesällä piipahtanut brittirockin legenda julkaisi 45-vuotiaana ensimmäisen soololevynsä. Oasis-ajan jälkeiset levytykset oli tehty Beady Eyen riveissä.

Levyltä löytyy 12 kappaletta, mutta deluxe-painokselta pääsee aistimaan kolme kappaletta lisää.
Valtaosa biiseistä on Gallagherin kynästä, mutta esimerkiksi ennakkoon singlenä julkaistu Chinatown on Michael Tighen ja Miike Snow -yhtyeestä tutun Andrew Wyatin aikaansaannoksia.

Liam Gallagher ei olisi Liam Gallagher, jos miehen someralli ei olisi jatkunut samaan tapaan. Twitterissä mies kiitti vuolaasti kaikkia levyn ostaneita ja sai Oasis-kitaristi Paul Arthursista viestin ”hyvää työtä, veli”. Gallagherin kohteliaisuudet loppuivat tähän paikkaan: ”Miksi olet tähän aikaan hereillä, oletko virtsannut sänkyyn, sinä vanha pieru.”

Katsele twiitti alta. Jos Liam tai Oasis maittaa enemmänkin, niin tänään 7.10. Helsingin Lepakkomiehessä on kekkerit juuri sinun makuusi.

Päivitys: Michael Tighe oli aluksi sekoitettu niin ikään levyllä vaikuttavaan tuottajaan Greg Kurstiniin.

Lisää luettavaa