Mitä tulee, kun suomalainen ja ruotsalainen räppäri tekevät yhteiskappaleen? Kuuntelemalla se selviää

Uutta Pajafellaa.

21.04.2018

Pajafella on suomalaisen trap-musiikin taituri ja seurakseen hän on saanut ruotsalaisen trap-musiikin taiturin Ivoryn. Miten Ivory sitten on päätynyt Plugi on mun bro -kappaleelle? Pajafella kertoo asiasta tiedotteella näin:

”Tehdään Ivoryn kanssa hyvin samantyylistä musiikkia, mä Suomessa ja se Ruotsissa. Ollaan oltu netin kautta yhteyksissä jo muutamia vuosia, tyyliin siitä saakka, kun julkaisin ekoja biisejäni. Ivory koodasi mulle, että fiilaa ja että olisi joskus siistiä tehdä yhteistyötä. ”Plugi on mun bro” oli mulla hetken pöytälaatikossa ja ajattelin, että Ivory sopisi täydellisesti tähän biisiin. Kysyin Ivorylta, haluaako hypätä mukaan, sendin raidat ja sain ”hiitti-versen” takaisin. Itse en kyllä tajua säkeistöstä puoliakaan, koska en osaa ruotsia, haha. Se on onneksi vaan vibesta kiinni!”

No mistä biisillä on kyse? Antaa Pajafellan valaista tätäkin puolta:

”Plugi on mun bro on ylistysbiisi kaikille plugeille jotka pitävät huolta. Oli se sit sun vaateplugi, tai mikä vaan plugi, kaveri jeesaa kaveria vaikeassa tilanteessa.”

Miltä tämä Yung Larryn ja MD$:n tuotantoa oleva kappale sitten kuulostaa, se selviää alta tai muusta valitsemastasi suoratoistopalvelusta. Lisää Pajafellasta jutun alta.

Lisää luettavaa