Moniko on avoin seksille festarilla? Missä asennossa? Suuseksiä teltassa vai bajamajassa? – festarikesän tärkein tutkimus on ehkä tässä

Tulokset olivat VARSIN lupaavia.

19.05.2018

Kaikista festarikävijöistä hippasen yli puolet eli 50,2 % olisivat avoimia seksuaaliselle kokemukselle musiikkifestarilla.

Eli hyviä uutisia tulevalle kesälle tuoreesta tutkimuksesta!

Sama tutkimus kertoo, että kolmasosa sen vastaajista eli 33,6 % olikin jo ehtinyt oikeassa elämässään harrastamaan seksiä festarilla. Ja vielä useampi oli ryhtynyt vähän keveämpiin leikkeihin eli suuseksiä oli antanut tai vastaanottanut ennestään täysin tuntemattoman ihmisen seurassa hulppeat 46,4 %.

Jaa missä on parhaat spotit aikuisten aktiviteeteille? Tutkimuksen mukaan tentta on vähintäänkin se suosituin lokaatio, jossa 58,1 % seksiä harrastaneista oli päässyt tositoimiin. Sen jälkeen suosituimmat paikat olivat autossa tai ihan reilusti mullassa maankamaralla.

Festariseksiasennoista suosituin oli ylivoimaisesti ns. doggy style -kokemus, johon oli taipunut 43,9 % seksiä harrastaneista, minkä jälkeen toiseksi suosituin oli atleettisesti pystyssä seisoen, jota suosi 20.5 % vastaajista. Lähetyssaarnaaja roikkui näistä kaukana vain 12,6 % suosiolla.

Lipunmyyntipalvelu TickPickin järjestämä 1 050 vastaajan tutkimus kyseli toki kokemuksia vain amerikkalaisilta festareilta ja festarikävijöiltä, mutta koska haluamme tulosten pätevän myös Suomessa, väitämme tulosten pätevän todennäköisesti myös Suomessa.

Loppuun pari valikoitua tositarinaa tapahtumista. Olkaa hyvät ja lähtekää nyt tekin festareille harrastamaan spontaania, villiä, turvallista, yhteisellä halulla ja suostumuksella ryyditettyä seksiä!

Lisää luettavaa