Ms. Lauryn Hill, Joensuu 1685 ja naisräppispektaakkeli Flow-festivaalille

Elokuussa järjestettävä helsinkiläisfestivaali julkisti uusia kiinnityksiä.

25.05.2018

Flow julkisti kolme artistikiinnitystä ja kaksi muutosta. Aloitetaan jo otsikossakin mainituilla.

Ms. Lauryn Hill saapuu Helsinkiin viettämään r&b- ja neo-soul-klassikoksi muodostuneen debyyttialbuminsa 20-vuotisjuhlia. The Fugeesin laulajana tunnetuksi tulleen Hillin viidellä Grammylla palkittu soolodebyytti The Miseducation of Lauryn Hill sisältää muun muassa hitit Doo Wop (That Thing) ja Everything Is Everything. Konsertti on Hillin ainoa Euroopassa koko kesänä.

Kuten eilen uumoilimme, Joensuu 1685 tekee paluun ja se konkretisoituu keikalla Flow’ssa. Bändin nimeä kantava debyytti ja yhtyeen intensiiviset keikat jäivät suomalaisen shoegazen historiankirjoihin. Bändin hajottua Joensuista Risto ja Markus jatkoivat Siinaissa ja Mikko on niittänyt mainetta sooloartistina.

Dj-duo D.R.E.A.M. on kuratoinut festivaalille D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-spektaakkelin. Lavalla nousevien räppärien (Adikia, AK, F, Sofa ja Yeboyah) lisäksi esitykseen kuuluu Laura Väinölän suunnittelema lava tanssikoreografioineen, puvustuksineen ja visuaaleineen.

Ja ne muutokset: Fred Ventura siirtyy lauantailta sunnuntaille ja Alice Glass on joutunut perumaan koko Euroopan-kiertueensa.

Flow järjestetään 10.–12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Koko ohjelma ja lisätiedot esimerkiksi lipuista löytyy festivaalin kotisivuilta.

Lisää luettavaa