Muistatko myyttisen Kuudes Aisti -festivaalin? Se saa sisartapahtuman

”Yli kahden vuoden arkinen hulluus vaihtuu kahden päivän arktiseen pyhään.”

24.03.2022

Vuosina 2012 ja 2013 järjestetty Kuudes Aisti -festivaali oli spektaakkeli, joka jätti yleisön kaipaamaan lisää. Myyttisestä maineesta nauttiva festari on historiaa ja siellä pysyy, mutta se saa nyt sisartapahtuman.

Pyhä Aisti -festivaalia joudutaan valitettavasti odottamaan peräti ensi vuoden vappuun asti. Liikkeellä kannattaa kuitenkin olla hyvissä ajoin, sillä tapahtuman pre-partyt järjestetään jo tämän vuoden vapun aikoihin. Erikoinen asetelma, mutta mikäs siinä.

Pyhä Aisti Pre-Party 2022 tapahtuu siis 29.-30. huhtikuuta Pyhätunturilla. Päiväsaikaan on tiedossa rinnealueen tapahtumia, iltaisin ohjelmaa Tajukankaan laavulla. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa dj:t Daniel Kayrouz, Denzel ja Justul Valtanen. Koko esiintyjälistaus hieman alempana.

”Aisti Areenalle rakennetaan tapahtumaa varten leikkikenttä, jossa on hauskaa laskettavaa kaikentasoisille suksilaskijoille ja lumilautailijoille. Avoimien sessareiden lisäksi laskuryhmä Forre järjestää Areenalla iltapäiväsessarit. Kepeää kevättunnelmaa on myös pool partyissa, joissa kylmän vesialtaan ylittäneet laskijat palkitaan rohkeudestaan”, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan.

Tapahtuma on maksuton. Lisätiedot Pyhän nettisivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Pyhä Aisti Pre-party 2022
Pyhätunturi
29.-30. huhtikuuta 2022
Tajukankaan laavulla esiintyvät: Daniel Kayrouz, Denzel, Irma & Helmz, Jaakko Eino Kalevi (live), J. Lindroos, Justus Valtanen, Lil Tony, Stennabb, Tomi K
Rinnealueen tapahtumissa esiintyvät: Paha Vaanii: Harvest & Laura Vartio, D.R.E.A.M. & Nita (FWU-kollektiivi), Kemiallinen Uni (live)

Lisää luettavaa