Murha ei vanhene koskaan: ”Rakkaus on kuollut, ammuin sitä suoraan otsaan”

Olli PA:lta kesäsinkku, jonka sanoitukset eivät välttämättä ihan kesäisiä ole.

Räppäri Olli PA on julkaissut uuden videon kappaleeseen Murha ei vanhene koskaan. Mukana biisillä on Iida Sams.

Musiikillisesti biisi on melkoisen täydellinen kesäsinkku, mutta sanoitukset eivät välttämättä sitten ihan niin aurinkoisia olekaan. Hieno kontrasti!

Lokakuussa 2015 Olli PA julkaisi mainion Oman Pihan Porukasta -pitkäsoiton. Julkaisun aikoihin albumi oli muun muassa YleX:n viikon levy, ja albumin single Paperikuppeja soi taajaan radiokanavilla muutenkin.

Olli PA kertoo itse sinkusta ja videosta näin:

”Murha ei vanhene koskaan on aikalailla throwback kappaleisiin, joita tein ennen Syke-levyä aloittaessani musiikintekoa. Tietyllä tavalla se siis sulkee ympyrän, jonka aloitin Ollin stooreja -nimisellä kappalesarjalla vuosina 2004-2007. Kappale on henkilökohtaisimpia julkaisemiani kappaleita, ja koen, että moni voi löytää sanoituksista tarttumapintaa oman elämänsä tapahtumista.

Alkoholismista ja eroista kertovana kappaleena näkökulma on tällä kertaa vaikean päätöksen tekevän ihmisen puolella. Toisen tehdessä virheet, ei päätös erota ole silti helppoa. Tässä kolmenkymmenen ikävuoden lähestyessä, on niin biiseissä kuin arkielämässäkin ollut teemana reflektoida elettyä elämää, ja pyrkiä päättelemään keskeneräisiä asioita. Jotkut asiat ovat kuitenkin sellaisia, ettei niitä ole tarpeen päättää. Pahatkin kokemukset opettavat ja jatkossa osaa elää fiksummin.”

Kuuntele lopputulos alta. Väkeää kerrontaa.

Olli PA:n Facebook-sivuille pääset tästä.