Muun muassa raiskauksista ja alaikäisten hyväksikäytöstä epäilty laulaja aikoo haastaa oikeuteen kaikki kohudokumentin osapuolet

R. Kelly -dokumentti on nostanut USA:ssa valtavan kohun.

08.01.2019

Kuten olemme kertoneet aikaisemmin esimerkiksi täällä, laulaja R. Kelly on ollut viimeisimmän parinkymmenen vuoden aikana syytteessä vaikka mistä: alaikäisten hyväksikäytöstä, vapaudenriistosta, raiskauksesta… Lista on loputon.

Laulaja on kohdannut samankaltaisia syytöksiä miltei koko uransa ajan. Kellyä ei ole tuomittu näistä rikoksista kertaakaan, mutta hän on sopinut useita tapauksia oikeussalin ulkopuolella.

Lifetime-kanava esitti tammikuun alussa kolmen päivän aikana Surviving R. Kelly -nimistä ohjelmaa yhteensä kuuden jakson verran. Dokumentissa R. Kellyn väitetyt uhrit, tämän lähipiiri ja viranomaiset kertoivat omista kokemuksistaan R. Kellyn kanssa.

Sarjasta nousi USA:ssa valtava kohu. Nyt R. Kelly on kertonut, että aikoo haastaa ”kaikki” ohjelman kanssa jotenkin tekemisissä olleet ihmiset oikeuteen. ”Kaikilla” tarkoitetaan tässä tapauksessa Lifetiime-kanavaa, omista kokemuksistaan kertoneita R. Kellyn uhreja sekä muusikoita kuten John Legend, joita haastateltiin ohjelmaa varten.

Odotellaan, mitä tuleman pitää.

Lisää luettavaa