Muurit murenee – Suomessakin vieraillut jenkkiräppäri tuli ulos kaapista

21.01.2017

Helsingissä Flow Festivalissa aikoinaan esiintynyt ILoveMakonnen, eli Makonnen Sheran tuli ulos kaapista. Yleisesti rap-musiikkia on arvosteltu homofoobisesta ilmapiiristä. Kenties IloveMakonnen rikkoo tätä ilmapiiriä ulostulollaan.

IloveMakonnen ilmoitti asiasta Twitterin välityksellä. Hän kommentoi asiaa näin (vapaasti käännettynä): ”Koska tykkäätte uutisoida, niin tässä teille vanhoja juttuja. Olen homo. Nyt kun olen kertonut elämästäni, niin ehkä te voitte mennä elämään omaanne.” Räppäri teki asiasta myös Instagram-postauksen, jonka voit katsoa alempaa.

ILoveMakonnen teki läpimurron Tuesday-hitillään. Pelkkää rnb-vivahteista räppiä mieheltä ei kuitenkaan kuulla. Monessa mukana ollut räppäri tekee paljolti myös trap-räppiä, mutta myös erittäin vaihtoehtoista, indie-popista vaikutteita ottanutta materiaalia.

Mikäli räppäri ei ole tuttu, niin kasasimme muutaman videon alle. Viime aikoina Makonnenilta ei ole tullut uusia julkaisuja, mutta kenties hän taas aktivoituu kuluvan vuoden aikana.

https://www.instagram.com/p/BPepSw2BV04/?taken-by=ilovemakonnen

Lisää luettavaa