Muusikko kertoi heinäkuussa miten itsemurhan tehneet laulajat ovat paskahousuja – ja nyt hän hyökkäsi Kurt Cobainin kimppuun: ”Tämän takia tapoit itsesi”

Sillä lailla.

Marilyn Mansonin yhtyeessä soittanut Madonna Wayne Gacy kertoi Facebookissa, miten Kurt Cobainin pitäisi palaa helvetissä.

Koskettimia Mansonin levyillä ja kiertueilla soittanut Madonna Wayne Gacy herätti närää heinäkuussa, kun hän piikitteli Chester Benningtonia, Chris Cornellia sekä Kurt Cobainia itsemurhan tekemisestä.

”Kaikella on hintansa. Jos ei osaa ottaa vastaan rockmaailman paineita ja siksi masentuu tai alkaa käyttää huumeita, niin ehkei kannattaisi edes aloittaa bändiä”, hän kertoi tuolloin.

Tällä kertaa Madonna Wayne Gacy linkkasi Facebook-tililleen Blue Oyster Cultin Godzillan sekä Killing Joken Eighties-kappaleen. Kappaleiden mukana oli teksti, jossa hän toivoi Kurt Cobainin palavan helvetissä. Eighties-kappaleen mukana oli lause: ”Tämän takia tapoit itsesi, sillä olet v**un varas.”

Kurt Cobainia on syytetty siitä, että olisi lainannut molempien kappaleiden riffejä Smells Like Teen Spiritiin ja Come As You Areen.  Cobain myönsi etenkin Come As You Are -lainan aikoinaan avoimesti.

Madonna Wayne Gacy on muun muassa myynyt Charles Mansonin tavaroita netissä, ja hän harrastaa sarjamurhaajia ja muuta mukavaa.

Myöhemmin Madonna Wayne Gacy poisti Facebook-päivityksensä.