Näyttelijä-laulaja Konsta Hietasen pitkäaikainen toive toteutuu – esiintyy loppuvuodesta joululaulukiertueella

”Olen haaveillut joulukiertueen tekemisestä jo kohta kymmenen vuotta.”

18.09.2022

Muun muassa Salatuista elämistä ja Poika ja ilves -elokuvasta tuttu Konsta Hietanen lähtee pitkään haaveilemalleen joulukiertueelle loppuvuodesta. Tähdet, tähdet -kilpailussa ihastuttanut ja sen lopulta voittanut näyttelijä-laulaja esiintyy Usko joulun taikaan -konserttikiertueellaan yhdeksällä paikkakunnalla.

Keskiviikkona 30. marraskuuta Kuusankosken Pato-klubilta alkavan kiertueen konserttipaikoiksi valikoituivat pääasiassa pienempien paikkakuntien kirkot. Ajatuksena oli antaa intiimimpi ilmapiiri perinteikästä joulutunnelmaa juhlistaville illoille.

”Olen aina ollut jouluihminen ja perinteiset joululaulut koskettavat minua aina. Olen haaveillut joulukiertueen tekemisestä jo kohta kymmenen vuotta, ja odotan ihanaa musiikin ja ihmisten tuomaa tunnelmaa”, Hietanen kommentoi tiedotteessa.

Noin tunnin mittaisissa konserteissa tullaan kuulemaan perinteisiä suomalaisia ja englanninkielisiä joululauluja, joihin laulajalla on tunnesiteitä.

”Lisäksi mukana on muutama oma kappaleeni, jotka olemme sovittaneet tunnelmaan sopiviksi versioiksi. Kiertue pohjautuu teemaltaan kirjoittamaani Usko joulun taikaan -kappaleeseen. Uskon että joulussa todella on taikaa, ja pidän tärkeänä että ihmiset rauhoittuisivat edes kerran vuodessa.”

Hietanen paitsi laulaa konserteissa myös soittaa kitaraa ja pianoa. Hänen lisäkseen lavoilla nähdään pianisti Matti Hussi ja sellisti Martta Valkeus.

Konserttien ennakkoliput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa hintaan 28 euroa. Ovelta lippuja saa 30 eurolla, mikäli niitä on jäljellä.

Kuuntele Hietasen Usko joulun taikaan -kappale alta ja katso konserttilistaus jutun lopusta.

Usko joulun taikaan -konserttikiertue:
Ke 30.11. Kuusankoski, Pato-klubi
To 1.12. Hämeenlinna, Vanajan kirkko
Su 4.12. Kuortane, Kuortaneen kirkko
Ma 5.12. Kempele, Pyhän Kolminaisuuden kirkko
Ke 7.12. Petäjävesi, Petäjäveden kirkko
La 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 13.12. Harjavallan kirkko
To 15.12. Ruokolahden kirkko
Ti 20.12. Espoon tuomiokirkko

Lisää luettavaa