Netflix-sensaatio on kerännyt käsittämättömät katsojaluvut – vain yksi sarja ollut vuosien varrella suositumpi

Tiger King on valtava ilmiö.

09.04.2020

Netflixin true crime -sarja Tiger King on ollut sensaatio ympäri maailman.

Variety-sivusto kertoo, että sarjaa katsoi peräti 34,3 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa ensimmäisen kymmenen päivän sisällä sen julkaisusta.

Sarja nousee näillä katsojaluvuilla Netflixin kaikkien aikojen toiseksi suosituimmaksi sarjaksi sen ilmestyessä. Kärkipaikkaa pitää hallussaan Stranger Things -sarjan kolmas kausi, jota katsoi samassa ajassa 36,3 miljoonaa katsojaa. Kolmosena on Stranger Thingsin kakkoskausi, jota katsoi 31,2 miljoonaa ihmistä.

Variety painottaa, etteivät katsojaluvut ole täysin tarkkoja, mutta ne antavat kuitenkin osviittaa sarjojen suosiosta ja tarkoista katsojaluvuista: luvuista puuttuvat vielä pc:llä ja mobiililaitteilla sarjoja katsovien luvut. Ilmoitetut jättiluvut sisältävät ainoastaan internet-tv:n kautta Netflixiä katsovien luvut.

Tiger Kingin tuottaja Rick Kirkham järjestää livestriimin 11. päivä tätä kuuta eli viikonloppuna lauantaina. Striimin juontaa toimittaja Per Sundnes, jolle Kirkham paljastaa asioita Tiger Kingin kuvauksista, historiasta ja kertoo siinä samalla anekdootteja sarjan tekemisestä ja hahmoista. Mukana striimillä nähdään ennennäkemätöntä materiaalia sarjasta, ja Kirkham vastailee striimin aikana katselijoiden kysymyksiin.

Striimi alkaa lauantaina kello 20.00 Suomen aikaa.

Lisää luettavaa