Nick Caven uusi musiikkielokuva näytetään peräti 15 paikkakunnalla Suomessa – lippupaketit arvottu!

30.08.2016

Nick Cave & The Bad Seeds julkaisee Skeleton Tree -nimisen albuminsa 9. syyskuuta. Andrew Dominik on ohjannut levyä tukemaan One More Time with Feeling -elokuvan, jossa nähdään niin soittovideoita, haastatteluita kuin Caven improvisoitua pohdiskelua.

Elokuva näytetään maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa päivää ennen albumin julkaisua, torstaina 8. syyskuuta. Suomi on mukana peräti 15 kaupungin voimin – One More Time with Feeling nähdään Espoossa (Sello), Helsingissä (Korjaamo Kino ja Kinopalatsi), Hämeenlinnassa (Bio Rex), Joensuussa (Tapio), Jyväskylässä (Fantasia), Kuopiossa (Scala), Lahdessa (Kuvapalatsi), Lappeenrannassa (Strand), Oulussa (Plaza), Porissa (Promenadi), Porvoossa (Bio Rex), Rovaniemellä (Bio Rex), Seinäjoella (Marilyn), Tampereella (Plevna) ja Turussa (Kinopalatsi).

Arvomme kolmelle onnekkaalle palkintopaketit, joista jokainen sisältää kaksi elokuvalippua vapaavalinnaisen kaupungin One More Time with Feeling -näytökseen ja Skeleton Tree -levyn. Vastaa alta löytyvään kysymykseen oikein, niin olet mukana 5.9. suoritettavassa arvonnassa.

Kysymme: Andrew Dominik ohjasi valkokangasdebyyttinsä melbournelaisesta rikollisesta. Kuka kovanaama oli kyseessä?

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. Oikea vastaus on tietenkin Mark ”Chopper” Read. Leffaliput ja levyt voittivat Sami Rautalahti, Johannes Koskela ja Netta Lipsonen.

Lisää luettavaa