”Niinku Harambe, ammun sut häkkiin” – kotimainen rap-riita pystyssä?

Matti 8 vs. Pajafella?

26.12.2016

Uutisoimme eilen Töölön Ketterästä tutun Matti 8:n Huolel freestylestä. Silloin kehoitimme tarkastelemaan kappaletta tarkalla korvalla, koska biisissä käsiteltiin kotimaista räppikenttää.

Nyt kappaleeseen on tullut vastaus Pajafellalta. Asiaa voi pitää siinä mielessä erikoisena juonenkäänteenä, että Pajafella levyttää samalle levy-yhtiölle eli PME Recordsille. Kyseessä on kuitenkin hyvin erilaiset artistit, joten outoudet jäävät siihen.

Tässä Huolel ”Boxing Day freestyle” (Matti8 Reply/Send) -kappaleessa Pajafella muun muassa syyttää Ketterä-räppäriä feikkiydestä ja vihjailee, että räppäri liikkuisikin uusimman muodin perässä. Matti 8 räppäsi Huolel -freestylessä sitä, että hänen mielestään moni ei ymmärrä, että mistä grime-kulttuurissa on kyse. Pajafella kutsuu itseään kappaleella myös grime-kuninkaaksi, kuten Matti 8 teki omalla kappaleellaan.

Emme lähde kertomaan sanoituksista sen enempää, ne selviävät biisit kuuntelemalla. Jäämme toki odottamaan, miten tarina etenee. Tuleeko tarinaan kenties kolmansia osapuolia?

Alta löydät sekä Huolel -freestylen, että tämän uuden Pajafellan vastauksen. Muista tsekata Pajafellan tuoreehko haastattelu täältä.

https://soundcloud.com/pajafella/huolel-boxing-day-freestyle-matti8-replysend

Huolel #boxingdayfreestyle @ soundcloud ☻☻ sent✅ #Turhaavaimurhaa

Kuva, jonka Fellari (@pajafella) julkaisi

Lisää luettavaa