No niin, tämä tuli niin takavasemmalta kuin olla ja voi: huomenna aukeaa Helsinkiin uusi kivijalkalevykauppa!

Uusi levykauppa Helsinkiin? Kyllä!

01.12.2015

Sisso saatana!

Väitetään, että kivijalkalevykaupoilla menee huonosti. Vinyylilevyjen myynti on kuitenkin nostanut levykaupat jälleen ostavankin kansan tietoisuuteen, ja esimerkiksi juuri ilmestynyt loistava 12 Tuumaa  -kirja levykaupoista ja niiden historiasta on pakkoluettavaa kaikille musiikkidiggareille. Arvostelu kirjasta tulee vielä tällä viikolla Rumban sivuille.

Täysin yllättäen ja takavasemmalta Helsinkiin on tulossa myös täysin uusi levykauppa. Huomenna Iso Roobertinkadulla avataan Good Crates -levykauppa, joka keskittyy käytettyihin vinyylilevyihin. Kauppa avataan Good Kicks -kenkäkaupan yhteyteen.

”Tarkoituksena ei ole tuoda mitään uutta, vaan pikemmin täyttää se aukko, joka Helsingissä tällä hetkellä on”, levykaupan perustaja Heikki Vaht kertoo 12 Tuumaa -kirjassa. Good Crates keskittyy niin räppiin, houseen kuin muihinkin elektronisen musiikin alalajikkeisiin.

Kaupan virallisia avajaisia vietetään huomenna kello 18.00 lähtien. Avajaisten Facebook-tapahtumasivulle pääset tästä.

Tsekkaile levykaupan Facebook-sivut täältä.

Tänään vietetään myös 12 Tuumaa -kirjan julkaisubileitä Helsingin Siltasessa. Näiden kekkereiden Facebook-tapahtumasivut löydät täältä. Suosittelemme lämpimästi, sillä illan musiikista vastaa Jukka Nousiainen.

kuva

Lisää luettavaa