Nuorissa on tulevaisuus? Kuusivuotias poika ihastuttaa somessa Metallica-covereillaan

Hyvän mielen uutisia.

05.02.2023

Coen Krysiak -niminen kuusivuotias poika ihastuttaa internetissä. Lapsi soittaa kitara- ja rumpucovereita niin uudemmista kuin vanhemmistakin rokki- ja metallibiiseistä, ja tekee sen ikäänsä nähden huomattavan hienosti.

Coenilla on oma Youtube-kanava, josta löytyy useita täysimittaisia rumpucovereita noin vuoden takaa. Mielenkiintoisin sisältö löytyy kuitenkin pojan sometileiltä. Ensimmäisissä videoissa lapsi on vasta neljän vanha ja soittaa enimmäkseen rumpuja, joskin hän osaa tapailla myös pianoa ja kitaraa. Suurimmassa osassa viimeaikaisista pätkistä hän vetää biisit sekä kitaralla että rummuilla. Videot on toteutettu ns. split-screen -menetelmällä, jolloin ruudulla näkyy ikään kuin kaksi Coenia.

Pojan esittämissä biiseissä on niin Musen, Ghostin, Rage Against the Machinen kuin Nirvanan tuotantoa. Viime aikoina Coen on harjoitellut erityisen paljon Metallican biisejä. Hän on jopa opetellut soittamaan Fade to Black- ja Lux Æterna –kappaleiden sooloja.

Coenia opettaa ja hänen sometilejään päivittää hänen isänsä, joka on itsekin muusikko First to Eleven -nimisessä bändissä. Voisi siis todeta, että tässä on malliesimerkki onnistuneesta kasvatuksesta.

Katso pätkiä Coenin soitosta alta. Lisää videoita löydät esimerkiksi hänen Instagram-tililtään.

Lisää luettavaa