Nuorissa on tunnetusti tulevaisuus – siksipä kannattaa katsoa Deezydavidin uusi video

Jos faijas kyselee, niin tässä on sille syy. Jos junas stoppaa Pukinmäes, niin tässä on sille syy.

07.04.2018

Deezydavid kirjoitti levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa. Nyt vasta 16-vuotiaalta räppäriltä saadaan heti kaksi ensimmäistä näytettä siitä, mitä PME aikakausi tuo tullessaan. Kuten Rumban lukijat varmasti tietää, Deezydavid ei ole rap-musiikin saralla uusi tapaus. Räppäri on julkaissut omaa materiaalia jo ilman levytyssopimustakin ja kuultiinpa räppäriä JVG:n Popkorni-albumilla.

Kyseisellä Nihee-kappaleella VilleGalle räppäsi seuraavasti: ”Mä sanon nuoret on tulos,
niinku ne sillo uhos.” Todennäköisesti Deezydavid oli yksi näistä nuorista joihin silloin viitattiin.

Deezydavidin ensimmäinen PME-julkaisu on tuplasinkku kappaleista Faijas kyselee ja Stadii junal. Tämä Töis-hitistäkin tuttu räppäri äänitti ensimmäisen version Faijas kyselee -kappaleesta ollessaan 14-vuotias. Kappaleesta on ollut kymmeniä eri versioita, mutta nyt biisi on viimein saatu valmiiksi.

Kappaleesta julkaistiin samalla myös musiikkivideo ja sen voit katsoa alta. Videolla kyselevää faijaa näyttelee Perttu Mäkelä, jonka moni saattaa tuntea paremmin nimellä DJPP.

Ota ensimmäiset hitit Deezydavidilta haltuun alta. Lupaamme, että ne ovat jotain uutta ja etenkin Stadii junal vie mielesi galakseille, josta valtion rautatiet ovat kaukana.


Lisää luettavaa