Nyt on aitopäisyyttä: omien sanojensa mukaan Amerikan suosituin poikabändi teki ison levytyssopimuksen – perustajajäsen selitteli asiaa netissä, kollegan mielestä se oli aivan turhaa

Brockhampton kirjoitti sopimuksen.

Brockhampton oli yksi viime vuoden hehkutetuimmista musiikkitapauksista ja aiheesta voit lukea lisää täällä.

Brockhampton toimi pitkään ilman levytyssopimusta ja eteni ”tee-se-itse”-ajatteluun luottaen. Yhtye julkaisi viime vuonna kolme levyä ja voitti rap-aitopäät puolelleen.

Suureksi aitopäiden järkytykseksi yhtye solmi levytyssopimuksen ”ison ja pahan” levy-yhtiön kanssa, tässä tapauksessa RCA Recordsin.

Yhtyeen perustajajäseniin lukeutuva Kevin Abstract selitteli asiaa Instagramissa. Kevin Abstract on ylhäällä näkyvässä pressikuvassa A$AP Rocky -huppariin pukeutunut herrashenkilö.

Saatetekstissä Abstract, oikealta nimeltään Clifford Simpson kertoo, että seuraavat levyt (huom. monikko) julkaistaan RCA:n kautta. Mikään ei tule kuitenkaan muuttumaan ja esimerkiksi musiikkivideot ovat tee-se-itse-periaatteella valmistettuja ja musiikki tehdään ihan itse. RCA:n tyypivat vaan tietävät, että mikä peliliike tehdään ja milloin. Simpsonin mielestä ihan kaikkea ei kuulu tehdä aina itse ja juuri tässä RCA auttaa.

Yhteenvetona voi todeta, että tätä kautta Brockhampton voi nousta vielä isommaksi, eikä hommat kaadu siihen, että hypejuna puksuttaa asemalla ohi.

Tyler, the Creator noteerasi tämän postauksen ja alkuun onnitteli Simpsonia. Kokenut kollega oli kuitenkin sitä mieltä, että postaus oli aivan turha, tällaisia asioita on turha selitellä ”näille ihmisille”. Toteamuksella Tyler, the Creator viittasi todennäköisesti aitopäihin, joiden mielestä eka demo on ikuisesti paras ja hommat pitäisi pitää mahdollisimman pienenä.

No tähän ratkaisuun Brockhampton ei ole nyt pyrkimässä. Brockhamptonilta on siis odotettavissa ”isoja juttuja” kuten kaikki aina sanovat, mutta tässä tapauksessa se taitaa olla aivan totta.

Katso mainittu postaus alta. Todettakoon vielä, että kaikki jutussa mainitut räppärit ovat saapumassa ensi kesänä Suomeen. Brockhampton Flow’hun ja Tyler, the Creator Ruissiin.

hey how ya doin. just wanted to let you guys know that we have decided to partner with RCA and the next records will be released through those guys. i wanted to be very clear about this and let y’all know that nothin changes. videos still diy, music still made in our house, and we’re still gonna make the best possible product for y’all. they understood that we wanted to be the biggest boyband in the world and I’m a firm believer in not being able to do everything on your own. Find people whose morals and vision align with yours and follow that. Apple had to get out of the garage at some point. thanks for giving a fuck and thanks for my management for guiding us in the best possible direction yeehaw

Henkilön kevin abstract (@iansimpson) jakama julkaisu