Nyt etsitään Suomen parasta Ismo Alanko -kokoelmaa – löytyykö sellainen sinulta?

Alanko julkaisee uuden albumin ja keikkailee helmikuussa.

27.01.2023

Ismo Alanko julkaisee helmikuussa Me olemme ihme -nimisen albumin ja kiertää sen merkeissä Suomen klubeja.

Artistin Facebook-sivulla on nyt käynnissä kisa, jossa etsitään Suomen parasta Ismo Alanko -kokoelmaa. Voittajalle on luvassa tuleva albumi Alangon nimmarilla varustettuna sekä kaksi lippua vapaavalintaiselle kevätkiertueen keikalle. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 8. helmikuuta asti.

Kisaa pohjustetaan seuraavanlaisesti:

”Löytyykö hyllystäsi kaikki Ismon levyt Hassisen Koneen Täältä tullaan Venäjä -albumista aina viimeisimpään Oulu Sinfonian kanssa tehtyyn Kaiken maailman kehtolauluja -levyyn? Oletko haalinut kokoelmaasi Ismon harvinaisia radiosinglejä, Sielun Veljien 7” -sinkkuja tai Hassisen Koneen demonauhoja ja vanhoja t-paitoja? Tai riittääkö omiin tarpeisiisi määrän sijasta pelkästään keskeisimmät kokoelmalevyt ja pari studioalbumia?”

”Nyt on kerrankin tilaisuus esitellä pieteetillä kasaamasi kokoelma koko maailmalle! Älä huoli vaikka oma kokoelmasi ei ole kaiken kattava – haluamme nähdä kaikenlaisia kokoelmia, tärkeintä on, että kokoelmasi on just sulle tärkeä ja rakas!”

Osallistu kilpailuun Ismo Alangon Facebook-postauksen kommenttikentässä eli täällä. Rumba ei ole millään tavalla mukana kilpailussa.

Kuuntele alta Alangon tuorein singlejulkaisu Se.

Lisää luettavaa