Nyt lähtee käsistä: Bess julkaisi viimeisen näytteen tulevalta albumiltaan

Bessin toinen albumi ilmestyy pian.

11.02.2023

Viime viikolla Emma-gaalassa palkintoja kahminut Bess on julkaissut uutta musiikkia. Lähtee käsistä on myöhemmin keväällä julkaistavan uuden albumin viimeinen singlejulkaisu.

Uusi kappale on Bessin ja laulaja-lauluntekijä Vilma Alinan kirjoittama, ja sen sävel ja tuotanto ovat Danitellon eli Daniel Okasin ja Aleksanteri Hulkon käsialaa. C-osan ranskankielisen osuuden on kirjoittanut ja esittää Pinja Fernström.

”Tää biisi on syntyny keskellä kuuminta ja kosteinta loppukesää 2022 ja tuntu, et tähdet oli kohdillaan kun tätä kirjoitettiin. Idea ranskankielisestä osuudesta kuiskaili mulle alunperin jo, kun oltiin elokuus studiol viimeistelemässä tän toplinea”, Bess kertoo biisin taustoista.

”Lopulliseen muotoonsa biisin saattaminen otti aikansa, mut hyvää kannattaa hioo huolellisesti. Oon ilonen tästä biisistä ja uudesta vaiheesta uralla ja toivon, et Lähtee käsistä löytää tiensä kaikkiin kuumiin bileisiin. Lämmitelkää tän tahtii ja kunnol, koska se toka albumi tulee ihan just…”

Bess kiertää keväällä Suomea Antti Tuiskun Mayhem-areenakiertueen lämmittelijänä. Kesällä artistilla on tiedossa runsaasti festarikeikkoja.

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa