Nyt ollaan epätoivoisen äärellä: Yhdysvaltojen presidenttiehdokas lupaa historiallisen bändin tekevän paluun, mikäli hänet valitaan valtaan

Pink Floyd palaa! Jos ja jos ja jos ja jos.

Roger Waters
Roger Waters

Ohion kuvernööri John Kasich läväytti pöytään melkoisen vaalilupauksen. Kasich sai Iowan esivaaleissa vaivaiset 1,9 prosenttia republikaanien äänistä. Nyt hän  metsästää rockfanien ääniä hieman erikoisemmalla tavalla.

CNN-uutiskanavalle antamassaan haastattelussa Kasich hehkutteli Roger Watersin The Wall -esitystä suunnilleen parhaimmaksi näkemäkseen musiikkikonsertiksi koskaan.

”Mikäli minut valitaan presidentiksi teen kaikkeni, jotta Pink Floyd tekee paluun”, Kasich hehkuttelee haastattelussa.

Kasich ilmoitti, että ensimmäinen kappale jonka hän haluaisi Pink Floydin soittavan paluukeikallaan olisi Money.

Roger Waters kutsuu itseään liberaaliksi, ja hän on kannattanut suureen ääneen palestiinalaisten itsemääräämisoikeutta. Kasich on taas hehkutellut, miten Israel on sairaan siisti maa ja heidän pitää saada itselleen heille kuuluvat alueet, joten ihan heti miekkoset tuskin yhteisymmärrykseen päätyvät.

Vielä hankalammaksi paluun tekee toki myös se, että Roger Watersin ja David Gilmourin välit ovat suhteellisen jäätävässä kunnossa. Toisaalta jos Kasich näiden kahden yhteensaattamisessa onnistuu, hän onnistunee missä tahansa rauhan neuvottelussa.