Nyt voit kertoa kokaiininhuuruisista hetkistä julkkisten kanssa Tavastian bäkkärillä ihan luvalla

Tuttu "kisa" palaa.

Vuodesta 2012 lähtien järjestetyt name droppailun suomenmestaruuskilpailut tulevat taas, kertoo tapahtuma Facebook-sivuillaan.

Tänä vuonna omista seikkailuistaan julkkisten kanssa voi kertoa maanantaina 2. marraskuuta kello 19.30 alkaen (levymusiikki lähtee pyörimään klo 19) Helsingissä ravintola Tenhossa (Helsinginkatu 15).

Tuomaristossa istuvat pätevöitetyt ja erittäin arvovaltaiset sanataiteilijat sekä Dxxxa D ja Harri Hertell, joista ensimmäisen kanssa rumbalaiset ovat usein juoneet kaljaa baarissa ja toisenkin varmaan, siinä oli pöydässä niin monta julkkista Juha Sipilästä Kotiteollisuuden Hynyseen ettei heitä kaikkia oikein voi muistaa.

”Kisailun kuvio on yksinkertainen: kullakin osanottajalla on 60 sekuntia aikaa kertoa tuomaristolle keitä kaikkia hän tuntee tai on tuntevinaan. Merkitystä ei ole sillä, tunteeko osallistuja oikeasti mainitsemansa henkilöt, vaan härskeimmät leveilyt ja surkeimmat kaveripiirit palkitaan. Toisin sanoen, taiteellinen vaikutelma ratkaisee ja totuus on vain apuväline”, tapahtuman sivuilla kerrotaan.

Tarkemmat tiedot kisasta ja siitä, miten siihen voi osallistua löydät täältä.