Oh My God! Adele julkaisi uuden musiikkivideon

Uusi video on odotetusti Youtuben tämän hetken katsotuimpia.

Raven Varona

Poptähti Adelea on kiitelty viime aikoina muun muassa fyysisten musiikkitallenteiden myynnin vauhdittamisesta sekä kommentista, joka johti Spotifyn shuffle-napin poistumiseen.

Tähti julkaisi lokakuussa tunteikkaan musavideon Easy On Me -kappaleelle, joka on 19. marraskuuta ilmestyneen 30-albumin ensimmäinen single. Nyt oman videonsa on saanut niin ikään sinkkuna julkaistu Oh My God.

Vaikuttava mustavalkovideo on kerännyt alle vuorokaudessa lähes kymmenen miljoonaa näyttökertaa, ja luku kasvaa hirvittävää vauhtia. Eilen illalla julkaistun vajaan neliminuuttisen pätkän on ohjannut Sam Brown, joka vastasi jo vuonna 2010 ilmestyneen Rolling in the Deep -jättihitin videosta.

Oh My God kertoo Adelen mukaan tämän ensimmäisistä avioeron jälkeisistä treffikokemuksista. Pelkästään Spotifyssa lähes 119 miljoonaa kertaa soitetun biisin musavideo on kerännyt jo satoja ellei jopa tuhansia ylistäviä kommentteja.

Muun muassa avioeroa, äitiyttä, kuuluisuutta ja sydänsuruja käsittelevä 30 on edeltäjiensä tapaan myynti- ja arviomenestys. Levy patsasteli Suomen albumilistan ykkösenä kuukauden, ja esimerkiksi Levykauppa Äx listaa sen vinyyliversion yhä myydyimpien tuotteiden listan kärkeen.

Poppia, jazzia ja soulia sekä esimerkiksi gospel-vaikutteita yhdistelevä teos on saanut vielä kovemman vastaanoton maailmalla, sillä se nousi Britanniassa koko 2020-luvun, ja Yhdysvalloissa vuoden 2021 myydyimmäksi albumiksi.

Katso video alta.