”Olen bileissä, joissa en halua olla” – Justin Bieber ja Ed Sheeran yhdistivät jälleen voimansa ja lopputulos ei yllätä ketään

Lopputulos on tietysti hitti.

Ben Watts

Ed Sheeran ja Justin Bieber eivät ole ensimmäistä kertaa ”pappia kyydissä”, mutta nyt kaksikko julkaisi yhteisbiisin ihan tosissaan. Uusi biisi, joka katkaisee samalla Bieberin kuivan putken, on nimeltään I Don’t Care. Edellinen yhteisbiisi oli Love Yourself, jonka Sheeran kirjoitti Bieberille. Sittemmin Sheeran coveroi biisin itse, ihan vain ettei jäisi epäselväksi kuka biisin kirjoitti.

Nimestään huolimatta I Don’t Care ei ole mikään mukarohkea lässytys, vaan ihan rehti kertomus siitä, miten turhanpäiväinen pönötys ei kiinnosta, vaan Sheeran ja Bieber viettäisivät ennemmin aikaa oman kultansa kanssa. Helposti samaistuttava biisi. Turhia bileitä riittää ja usein oma varjokin olisi parempaa seuraa.

Kappale on niin varma hittileka, että sitä ei olisi tarvinnut edes julkaista, sille olisi silti voinut antaa platinalevyn. Biisiä on ollut tuottamassa Fred, Shellback ja Max Martin. Onhan biisi sävellyksensä puolesta hyvinkin tarttuva ja eheä kokonaisuus. Eikä sisällä ilmaa, kuten valtaosa vastaavan tyylisistä kappaleista. Siinäkin mielessä biisi on Bieberiltä ja Sheeranilta selkeä onnistuminen.

Mikäli et ole aio avata radiota koko kesänä, niin siinä tapauksessa biisi kannattaa pistää soimaan alta. Radiosta se tulee varmasti ihan pyytämättäkin. Ed Sheeran esiintyy kesällä Suomessa kahteen otteeseen. Keikkojen Facebook-sivulle pääset tästä.